Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın anında da kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının elbette açıldığını belirtmek gerekir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son sıcaklıkölçer eleştiri bir öneme sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda bulunan insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Binalarda mukannen standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda Yangın Merdiveni Kapısı uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page